Yoga online en Yoga at home

Yoga Online


Op dinsdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur geven we in blokken van 5 weken een yoga of yogafit les. In elk blok staat weer een ander thema centraal. In de lessen maak ik gebruik en combineer ik  technieken uit de Yoga, Pilates en Ballet. Deze lessen kan je in je eigen omgeving volgen. Je hebt alleen een rustige ruimte in je huis nodig, een mat/handdoek en een computer/laptop of Ipad.

volgen.J

Dinsdag 1 September geef ik een online proefles.

Het eerste blok zal starten op dinsdag 8 sept 2020 (15,22, 29 sept en 6 okt )

Kosten per blok zijn E 28,00 ( Voor 5 lessen.). Voor leerlingen die al lid zijn E 21,00

Opgeven voor het eerste blok kan vanaf 1 juli 2020 door op de contact pagina mij te berichten.

Je krijgt dan een link voor de online proefles.Deze is gratis te volgen. Daarna zal je een tikkie ontvangen om het eerst blok te betalen. Na betaling ontvang je de link voor het gehele blok. De lessen worden gegeven via Zoom.


Yoga at Home


Ook is het mogelijk dat ik bij jou thuis of op een andere locatie een Yoga/Yogafit/Keepfit/BBB/Ballet les kom geven. Deze les kan ik helemaal aanpassen aan jou wensen. Ideaal als je graag thuis wil trainen, als je een keer meer persoonlijke vragen hebt met betrekking tot je training, aan het herstellen bent van een blessure of training weer wil oppakken na een zwangerschap. Je kan de les alleen volgen, maar ook samen met partner of vrienden. Je hebt per persoon ongeveer 2 vierkante meter aan ruimte nodig en een matje/handdoek. Ik neem mijn eigen geluidsinstallatie mee, dus in les achter in jou tuin is ook een optie. Stuur een bericht als je graag meer info wilt.